Post by ecanspypinno on Feb 4, 2022 5:12:35 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Paint by Number Coloring Games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Paint by Number Coloring Games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ کد تقلب همه اشکال دارد ▞▞▞
▞▞▞ Paint by Number Coloring Games 2022 version ▞▞▞
حححححح کممممممم
عالی ولی من نقاشی های موزیکال رو پیدا نمی کنم لطفا یکی به من بگه اونا کجان
من عاشق این برنامه رنگ آمیزی هستم، نمی توانم جلوی رنگ آمیزی را بگیرم، رنگ ها روشن و جذاب هستند، راه بسیار خوبی برای گذراندن زمان و استراحت و استراحت در تمام مدت ساختن تصویر زیبا هستند، من به آن 4 ستاره می دهم
خوبه بدکی نیست بدش ۱_ خودش نشون می ده کجا باید رنگ بشه ۲_اینترنتی لطفا درستش کنید یا اولیو دلبخواهی کنید من همون ملیکا یاسینی کیا هستم بایه گوشیه دیگه هم نظر دادم.
در اینجا یک برنامه خوب در اطراف وجود دارد. تصاویر متنوعی را ارائه می دهد. هر چه جلوتر می روم عکس ها بهتر می شوند. به هر حال اضافه کردن بزرگ است.
نیاز به خلاقیت بیشتری نسبت به قهوه ای های خسته کننده، طلایی و سفید دارید. خمیازه. رنگ های زنده لطفا! تبلیغات خیلی زیاد!
گزینه های رنگ آمیزی خوب با تم های زیاد. هر چند خیلی زیاد هستند.
من مدتی است که این برنامه را دوست دارم، اما تغییرات مداوم آن را خراب می کند. من دیگر حتی نمی توانم هیچ هنری را به دلیل "خطاهای اتصال" باز کنم، حتی اگر هم در وای فای و هم در حالت خاموش امتحان کردم و چیزهای دیگر بدون مشکل بارگذاری می شوند. همچنین سه عکس جدید در روز منتشر میکرد، اما ناگهان از بین میرود و نظم همه چیز در برگه "جدید" به هم ریخته است و روشی را که من برای سازماندهی تصاویرم استفاده میکردم خراب میکند. دوست داشتم بتوانم هر روز سه مورد جدید را رنگ کنم و خوراکم را رنگی نگه دارم
اینا میگن خیلی بده و پیشام میگن ک خیلی عالیه، منم واسه خالی نبودن عریضه میگم قابل تحمل بد نیس،خخخخ
من بسته pbn gold را اکتبر گذشته خریدم و اکنون به حالت پیش فرض بازگشته است، پایان دسامبر است و می خواهم بدانم چرا/چه اتفاقی برای بسته طلایی من افتاده است، من یک رسید در برنامه Google Play خود دارم.
خوبه ولی اگه ایرنتی نباشه و قفلم نداره باسه ،محسرهههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه.
برخی از تصاویر را دوست ندارم اما در کل سرگرم کننده است. بعضی وقتا عکس ها لود نمیشن؟؟؟
نمیتوانید تنظیماتی را که پسزمینه هر رنگی را که روی آن کار میکنید پر میکند، خاموش کنید. بازی در حال حاضر به اندازه کافی آسان است، من حتی بیشتر از 18 میلیون راهنمایی که همیشه به من ارائه می شود نیازی به کمک ندارم. بخشی از چیزی که من در مورد این بازی لذت می برم، شکار اعدادی است که به دنبال آنها هستم. این چیزی است که برای من بسیار آرامش بخش و مراقبه است. ناامید شدم که نتوانستم آن ویژگی را خاموش کنم.
خیلی خوبه فقط اون عکسهایی که تو صفحه هست تو برنامه نیستش😐
یکی دادم چون دیر نصب میشه یکی هم برای اینکه اینو درست کردین
کاش اینترنتی نبود.اه اه.مجبور شدم ۲ستاره بدم تا نظرم رو ثبت کنم🖕🏿🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️
دست سازندش درد نکنه من فقط به این بازی خیلی عادت دارم که اصلا حظفش نمیکنم و خیلی بازی رو دوست دارم
هم خوب هم بد
این بهترین برنامه رنگ بر اساس شماره با یک مشکل عمده است. در چند آگهی، وقتی x را در گوشه لمس میکنید تا از آن خارج شوید، بهطور خودکار یک برنامه را بدون اجازه دانلود میکند. بیمار از آن!!!!! اگر اینطور نبود این 5 ستاره می گرفت.
بازی عالی. آرامش بخش، سرگرم کننده، رنگ های عالی و روشی خوب برای تماشای تبلیغات. به کار عالی ادامه دهید. بهترین بازی رنگ آمیزی که من پیدا کردم.
من این را برای سالها بازی کردم. یخ می زند و وقتی نقاشی شما پخش می شود من فکر می کنم این 5 آگهی زیر نقاشی است این آخرین باری است که دوباره نصب می کنم
رنگ های زیبا به راحتی اعداد را پر می کنند. Relaxing 1.18.21. در حالی که برای رنگ آمیزی این عکس ها به مهارت های خارق العاده ای نیاز نیست، زیبایی بی نظیر رنگ ها در پر کردن آنها حتی ارزش تبلیغات را دارد...
خیلی چرته اسب تک شاخش بهتره 😦😦😛😛😭
این برنامه خیلی خوبه فقط کاشکی بااینترنت نبود
خوبه ولی کاش افلاین باشه
من آن را دوست دارم اما نه با 5 ستاره، اما شما می توانید تصاویر مختلف و انواع رنگ های دیگری را رنگ آمیزی کنید.
هنگ میکنه
این برنامه را دوست دارم، تنها مشکلی که تا به حال با آن داشته ام این است که پس از رنگ آمیزی چند عکس، برنامه را از کار می اندازد یا منجمد می شود... و من از حذف برنامه متنفرم زیرا زمان و هزینه ای را برای آن صرف کرده ام...
بد نیست اما نمیشه با سلیقه خودت رنگش کنی در ضمن خوبه که آدم یکم فرهنگ داشته باشه با فحش دادن شخصیت خودتون و خانواده تون رو نشون میدید.
من کاملاً عاشق این بازی هستم!!!!!!!!💖💖💖💖💖💖 خیلی آرامش بخش و سرگرم کننده است. تصاویر و دسته بندی های زیادی وجود دارد. شما می توانید یک اژدها، یک ببر، یک شخص، یک شمع. هر چیزی. عکس های روزانه زیبا هستند و نقل قول شگفت انگیزی دارند. به روز رسانی: من قبلاً عاشق این بازی بودم، اکنون همه عکس ها یکسان به نظر می رسند. منظورم این است که هنوز عاشق بازی کردن هستم، اما گاهی اوقات ممکن است خسته کننده باشد. با این حال، بسیار آرامش بخش و ساده است. بنابراین اگر فقط میخواهید در شب استراحت کنید و آرام باشید، این بازی برای شما عالی است.
من قبل از این یک برنامه با رنگ متفاوت نصب کردم. انتخاب بسیار بیشتری از عکسها داشت، تقویم برای عکسهای روزانه بسیار جلوتر میرود، و آنها در واقع به شما اجازه میدهند تا قبل از اینکه یک عکس را به پایان برسانید، همه مناطق رنگی را رنگ کنید! من در کل 3 عکس در اینجا رنگی کردم. 2 تای اول خوب بودند اما صحنه سوم (مجسمه آزادی با شهر در کنارش) به هم ریخته بود! وقتی هنوز فضاهای بدون رنگ برای آن #ها روی صفحه وجود داشت، # گزینه را حذف کرد. من 17های بزرگ blk داشتم که به وضوح روی عکس تمام شده نشان داده می شد. این برنامه sux
من از رنگ شاد استفاده می کنم اما چیزی متفاوت می خواستم. Paint by Number عادت بدی دارد که درست زمانی که من بین 2-3 رنگ هستم، تصویر را دوباره راه اندازی می کنداز تمام شدن من آن را حذف کردم و دیگر از آن استفاده نمی کنم!