Post by ecanspypinno on Feb 4, 2022 5:03:12 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Curse of Aros - MMORPG ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Curse of Aros - MMORPG IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheaty zvyšujú zdroje ▞▞▞
▞▞▞ Curse of Aros - MMORPG 2022 version ▞▞▞
PREČO SI NEPRIDÁTE OFFLINE SVET, STÁLE LAGUJEM A BLAHÁM ADDDDDDDD TO NOOOWW HNEĎ TERAZ TERAZ PLLEEEEEEEAAAAAASSSSSSSSSSSSSS!!!!!!!
Nie je to zlá hra
Úplne fantastická hra. Mnoho rôznych spôsobov, ako si užiť COA. Boj, zručnosti, súboje s bossmi a skvelá komunita hráčov, s ktorými sa môžete stýkať. Toto je hra, ktorá vás zamestná na dlhú dobu. Tiež chcem dodať, že táto hra NIE JE platená za výhru. Jediné, na čo sa dajú reálne peniaze použiť, sú kozmetické predmety a zmeny mien, ktoré je možné získať aj v hre bez nákupu. Vývojár neustále pridáva do hry nový obsah, aby bola stále aktuálna. Oplatí sa stiahnuť!
Jeden problém... prečo tam nie je žiadny Spider Pet?? Strávil som 3 dni zabíjaním pavúkov a potom som sa pozrel na Wiki, aby som zistil, že neexistujú žiadne zvieratá Spuder a domáce zvieratá, ktoré SÚ dostupné, sú chromé a škaredé. Len som zostal pri Bat, aj keď to má doslova každý hráč. Pridajte viac lovných maznáčikov alebo som odtiaľto preč.
NESTIAHNUJTE, hra je príliš zlá, nie je tu žiadny nový obsah ani aktualizácie a po niekoľkých mesiacoch hry dostanete zákaz za nič nerobenie HLÚPA HRA
hra je zábavná a roztomilá. Ale dostal som problém, keď obrazovka zrazu zamrzla. N teraz je zvuk preč. Hmm. Moja nálada hrať hru trochu zničila bcoz ak dishhhhh... pls opraviť? :'(
Táto hra sa mi páči, ale je trochu ťažké nájsť nejaké miesta na questy a nie je ľahké pochopiť, ako funguje craftovanie a zlepšovanie vecí. Bolo by dobré, keby existoval nejaký návod alebo tipy, ktoré by sme si mohli prečítať v hre. Hra sa mi páči, takže by ste si ju mali vyskúšať, ak máte radi mmo, ktoré sú zamerané na levelovanie (ale dobre levelovať je dôležité v každom mmo😂 😉.
S produkčnými zručnosťami nie je vtip. Veľmi neefektívne a veľmi mizerné skúsenosti. Jediný účinný spôsob mučenia ľudí. Prosím, urobte to aspoň efektívnejšie. Aká strata času
Nie sú podrobné informácie o pátraní a iba. Štyri questy Nuda pri kováčstve nevieme vyhodiť z banky, takže dávam len 3 hviezdičky
Zlá aplikácia Nedokážem prejsť ani cez obrazovku načítania bez toho, aby sa opýtala na môj účet Google a keď na ňu klepnem, jednoducho sa nenačíta a nemôžem ani hrať (NEHRAŤ).
Má pk systém. Nemôžete nahlásiť hráčov za nadmerné pking, čo je príliš nepríjemné, keďže hrám pokojne.
-Pekné 2D MMORPG, pohyb postavy je plynulý. -Mob je viditeľný, nie malý alebo príliš veľký. - Je to veľmi dobrá hra. - Brúsenie predmetov, zručnosť (ťažba, drevorubačstvo, remeslo, rybolov) a zdokonaľovanie. -Obchodovanie medzi hráčmi, chatovanie a párty sú veľmi interaktívne. x obmedzený výber úlohy postavy (iba šermiar) x žiadny systém cechu x miera poklesu nerovnováhy (no, možno mám smolu ja, ale hmmm... 😤) Celkovo vzaté, „je to hra, ktorú musí hrať nadšenec RPG hráčov.... " 👍👍👍
Milujem mechaniku a všetko o tejto hre, má veľa potenciálov byť najlepším MMORPG na mobile, ale viem, že toto by mohlo byť ešte lepšie, všetku moju podporu vývojárom.
Najlepšia pixelová adventúra, akú som doteraz hral.. Skvelá grafika, príjemná hudba na pozadí, celkovo skvelá hra..
Dávam mu tri hviezdičky, pretože tlačidlá sú príliš malé a nie je to fér, aby ste dostali skvelé veci o úroveň vyššie. Prečo prečo prečo prečo prečo prečo prečo prečo prečo prečo! 😭😆🤫👍
boj je trochu povrchný. veľa chýba. Myslím, že vy ľudia rozdávate príliš veľa vecí zadarmo. ako každý míľnikový darček 5. úrovne. to je naozaj problém a všetko sa zdá byť príliš jednoduché
Táto hra je podobná hre osrs v tom, že je to sandbox s otvoreným svetom, kde brúsite zručnosti a veci, ktoré chcete robiť. Je to jednoduché, ale v poriadku, pixel art je pekný a skutočne príjemný na pohľad. Za víťazstvo sa zatiaľ neplatí, ale to by mohlo zmeniť nie toľko zručností ako osrs, ale je to nedokončená práca. Dobré zabiť čas.
Je to dobré mmorpg, to je všetko, čo musím povedať
Ahojte chalani, ak si niekto chce zahrať hru s modmi, ktoré zvýhodňujú, hrajte COA. Ak ste urazili hráča s EXP na menovke, buďte opatrní, aby ste za to nedostali zvuk. Uistite sa, že počas hry nasávate aspoň jeden mod. V opačnom prípade si užite hru. #favortizmus
Pekná hra. Ale prosímeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee pridajte iné triedy a zručnosti, než len to, že je to veľmi návykové.
To mi nedovolí reštartovať hru, aj keď odinštalujem. Ale Istanbul je stále zábavný
Pekná hra, z niečoho o dev(och) ma mrazí v kostiach, je to ako zápach v luxusnom zámku pekná hra, ale dev the Devs?
Na prvý pohľad je to skvelé, ale prečo to vôbec existuje, keď nefunguje správne Mám 1000+ voľnú pamäť RAM Veľa úložného priestoru Mám účet Google Veľmi silné wifi A STÁLE NEFUNGUJE
Kedy pridáš očarovanie? Len na okorenenie.
Skvelá hra ju zatiaľ milujem, žiadne problémy s hraním, jediná vec, ktorú by som chcel vidieť, je skladanie [až do limitu] základných materiálov z rudného dreva, chápem, že sa nehromadia na zbraniach a brneniach, ale je ťažké cítiť ich bez poskladania , buď to, alebo spôsob, ako dostať z banky len toľko položiek naraz, možno tiež neviem ako, ale stále je to skvelá hra
Jediný dôvod, prečo tomu dávam 3 hviezdičky, je ten, že teraz mám lvl 38 a som si celkom istý, že som v rovnakej triede ako všetci ostatní, alebo mi možno niečo chýba. Okrem toho a keďže je to novinka, má mobilná hra veľký potenciál na to, aby bola zábavná. Teraz si to naozaj užívam
Nemôžem chatovať v starej a novej verzii :/
Milujem hru, ale ako sa vrátite k novému vývoju a nemôžem stiahnuť aktualizáciu, nemám úložisko To je jediný dôvod, prečo som dal 4 hviezdičky, ak by som mohol získať aktualizáciu, dal by som 5 hviezdičiek
Skvelá hra, venujem sa jej už mnoho týždňov, ale text v hre je stále príliš malý na to, aby sa dal správne prečítať, pridajte ho a možnosť zväčšiť ho, než je zlé, ohodnoťte ho 5☆
Veľmi sa mi páči táto hra 🎮. Je to naozaj zábava a veľa vecí na prácu. Ex - levelovanie, rybárčenie, drevo Chopin, zbieranie domácich miláčikov atď. A prichádza aj nová mágia! Z novej aktualizácie som naozaj nadšený.
Milujem hru, ale nedostatok tutoriálu ma na začiatku zmiatol. Zmení hra v dohľadnej dobe charakter hráčov? Zdá sa mi, že im chýbajú...cenim trochu viac detailov. Len tak ďalej, vývojári ;3
Jedna z najlepších hier.. Učenie trvá 5 minút a hrám 5 hodín denne!!!
Tá hra sa mi veľmi páči 😁 ale hra mi zobrala všetky magické body a zobrala mi dva levely😠 Opäť mám level 70
Táto hra je zábavná a môžem ju hrať. Ukázalo sa, že to bol obchod s problémami, nie môj telefón alebo aplikácia.
Stále to hovorilo, že musím použiť účet Google, ale ja som a čakal som 5 minút a odinštaloval som aplikáciu, znova som ju nainštaloval, ale nefungovalo to, takže pls pracujte na hre, aby si ju mohli užiť ostatní
Len tak zle. Hra sa opakuje, na preskúmanie mapy musíte zvyšovať úroveň, zvyšovanie úrovne je nudné, stále sa hrá rovnaká hudba na pozadí a ZNOVU A ZNOVU. Tú hudbu budem počuť vo svojich nočných morách. Knokaut AFK arény, len horšie.
Naozaj dobrá hra, ale dúfam, že je tam viac zariadení, do ktorých sú umiestnené príšery, bossovia a môžu si u obchodníka kúpiť cukrovú lízanku (črepiny) a zvýšiť hodnotu predaja vecí
Najprv som bol rád, že som si to nainštaloval a podpísal som svoj účet, potom sa znova objavil výber vyskakovacieho okna a bol som naozaj smutný, že nemôžem hrať hru, opravte túto chybu alebo potrebujem aplikáciu, pls pomôžte mi
Nemôžem sa dostať do hry, stlačím svoj účet Google, načíta sa to na sekundu a keď znova stlačím tlačidlo hrať, všetko sa opakuje, zdá sa to zábavné, ale nemal som príležitosť hrať
Zúfalo potrebujete správny prihlasovací systém. Hrateľnosť je však dobrá. Stačí správny prihlasovací systém
Jedna z najlepších MMORPG, ale občas havarovala
Hra sa dobre hrá a je zábavná a oddychová, ale hlavným problémom je, že som vždy zostal na hlavnej obrazovke. Druhým je, že sa neustále zobrazuje prihlasovacie tlačidlo. Napriek týmto problémom sa mi stále páči, takže prosím vyriešte tento problém.
Hra je majstrovským dielom. Rng môže byť náročné na brúsenie, aby ste získali dobrý prevod. je to veľa zábavy
stále najlepšia hra, ktorú som hral, ale prečo nemôžem ukladať zlato v banke, myslím, že minulý halloween je povolené vkladať zlato do banky a tiež, prosím, urobte lesy stohovateľné, aby ste spracovali rýchlejšie, súčasné neskladovateľné lesy sú také ťažké
Je to dobré, ale môj maznáčik stále mizne a dovoľte mi len dostať pálku, takže ak chcete lepšiu recenziu, opravte to