Post by ecanspypinno on Feb 4, 2022 4:44:38 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Gardenscapes ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Gardenscapes IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ קוד לרמות אינסוף גבישים ▞▞▞
▞▞▞ Gardenscapes 2022 version ▞▞▞
המשחק מהנה, הוא איטי לנוע בסיפור אבל אני בטוח שככה זה כל המשחקים. הכלב הוא האהוב עליי ואני אוהב שאפשר לקרוא לכלב.
משחק מאתגר ומעוצב עם גרפיקה מעולה שרק משתפרת! חווית משחק נהדרת תוספות מיני משחק נהדרות!
זה כל כך שונה מכל משחק ששיחקתי זה באמת מעסיק אותך וזה מאוד כיף אני אוהב את הרמות השונות.
למה כלום כבר לא עובד על המשחק הזה? אתה קונה את חבילות ההקפצה והן לא עובדות. הספינים החינמיים כל יום לא עובדים.
משחק מהנה מאוד! משחק נהדר להעביר את הזמן! משעשע אותך ושומר על כיף! ממליצה בחום!!
זה משחק אולי ממש ממש אבל ממש טוב ואם לא ה...ביגל ש בגלל...
המשחק פתאום לא עובד לי
אני מוצא את המשחק הזה מרגיע ונהנה מתחרויות. אוהב את השדרוגים העונתיים. אני אוהב לשחק את המשחק הזה. זה מרגיע. אוהב את המשחק הזה. תהנה מאתגר..הגרפיקה מדהימה.בסך הכל זה המשחק הכי טוב.אני לא יכול להפסיק לשחק... כל כך הרבה מה לעשות. תהנה מהאתגר.
אני נהנה לשחק במשחק הזה. זה בטוח מעביר את הזמן. זה יכול להיות אתגר לפעמים אבל אתה צריך להמשיך לנסות ולא לוותר. לא יכול לחכות לראות מה אוסטין הולך לעשות הלאה. אין רגע משעמם.
It is compatible with all android devices (required Android 4.1+) and can also be able to install on PC & Mac, you might need an android emulator such as
לפני שכל המשחקים הלכו לרווח זה היה משחק מהנה. היה מצא את החפצים המוסתרים ויש לו מכירה במוסך או משהו.
קנדי קראש הוא משחק הפאזל עם ההכנסות הגדולות ביותר ב-2020
שירות הלקוחות לא מגיב. דיווחתי על באג קריטי והם התעלמו. אל תוריד את המשחק הזה!
אחלה אבל לא מאתגר במיוחד
אני אוהב את המשחק הזה, הפריסה והגרפיקה נהדרות! מה שאני לא אוהב או מבין זה משחק שמותקן כדי לגנוב מטבעות בתוך המשחק משחקנים משלמים 🤔. מחכה לתגובה!!!!!!!!
אהבתיי
נתקעתי עם שלב של רק 20 תנועות ואני צריכה 6 מילקשייקים וזה לא אפשרי מי שעבר את זה אפשר עזרה
ישנם היבטים רבים של המשחק הזה שעושים היטב - הגרפיקה, לוחות המשחק, התחרויות המשניות. אהבתי שאפשר להתאים אישית את הגן הקטן בתחילת המשחק, והתאכזבתי מאוד שזה לא המשיך הלאה. אתה צריך לקבל את מה שנותנים לך. לא הרבה כיף. כמו כן, איבדת אותי כשהמשרת כריתה עץ מת על גבי המזרקה שזה עתה בניתי. איזה בזבוז זמן מטופש ומעצבן. יש בו ריח של חטיפת כסף צינית. הוסר.
המשחק היה בסדר אבל היה יקר מכיוון שלא ניתן היה להשלים רמות רבות ללא בוסטרים. המשכתי לשחק אבל ברמת 528 המשחק התחיל לקרוס בכל פעם, בזבוז בוסטרים וחיים. עקבתי אחר ההוראות וניקיתי את המטמון, עדכנתי גם את הטלפון וגם את המשחק, אתחלתי מספר פעמים וזה לא עבד לבסוף הסרתי והתקנתי מחדש את האפליקציה וזה אפילו יותר גרוע. המשחק קורס במהלך הטעינה או מיד לאחריו. אני אפילו לא יכול להגיע לדף התמיכה הטכנית. זה מאוד מתסכל במיוחד אחרי שבזבזתי כל כך הרבה על רכישות של אפליקציות. אני לא ממליץ להתחיל את זה.
קודם אתה מסיר את המודעות, עכשיו אתה מסיר את הספין החינמי? פעם אהבתי את המשחק הזה, עכשיו כבר לא כל כך.
משחק זבל גועל משעמם מתאים למוגבלים
אהבתי את Gardenscapes אבל כשהחלפתי טלפון הפסדתי את המשחק שלי. ברור שהייתי בנוף אחר, כי זה לא היה זה שיש להם כאן.
עצוב! זה לא משחק זה משהו אחר לגמרי
משחק מהנה וחמוד מאוד רק הקטעי להמשיך קצת ארוכים
כיף מאוד
אוהב את זה
מאוד אהבתי לשחק במשחק אבל מאז כמה שבועות אני לא יכול לשחק בו בטאבלט שלי, וזה ממש לא נוח. התקנה מחדש לא עזרה. הטאבלט שלי לא צריך עדכון אז זה קשור למשחק. אותו דבר עם Homescapes. אני מקווה שהתמיכה תתקן את זה.
נראה כמו משחק משובח עד שאתה מקבל פחות ופחות מהלכים התחלתיים עם כל עדכון כדי 'להכריח' אותך לקנות במשחק עוזר. לדוגמה, יוטיוב מציג רמה 723 עם 17 מהלכים מתחילים. זה עכשיו 9 ואחרי 102 ניסיונות, זה היה קרוב פעם אחת. משחק הוא לא משחק אם אתה לא יכול לשחק בו.
אחרי שבזבזתי כמה מאות דולרים הבנתי שברגע שאתה מגיע לרמות הגבוהות יותר, אין דרך לעבור אותן בלי להוציא כסף. יש הרבה משחקי פאזל שאני משחק, אבל זה בלתי אפשרי לעבור בלי להוציא כסף. אני אסיר את ההתקנה..
משחק מעולה מהנה מאוד
אוהב את המשחק הזה, אבל .. מנסה להוסיף כרטיס חדש כי הכרטיס הישן שלי נשבר. זה כל הזמן אומר שצריך לאמת אותו דרך הבנק שלי עם קוד שש ספרות כאשר כל מה שהוא ממשיך לתת לי הוא קוד של חמש ספרות. אז מה? אני מנסה לקנות כמה מטבעות ולא יכול, מניח שאתם לא רוצים את הכסף שלי יותר?
apk file you just downloaded. If you prefer, you can also download a file manager app here so you can easily find files on your Android device. Once you have
למשחק "חינם" זה נהיה יקר מאוד לנסות לעבור רמות שונות. וכפי שאחרים התלוננו, כל משחק אחר הוא קשה או סופר קשה, אתה לא יכול להגיע לשום מקום אלא אם כן אתה קונה מטבעות או בוסטרים. כל החברים שלי עזבו את המשחק הזה כי נמאס להם מכמה שהוא הפך להיות יקר ועכשיו אני אפילו לא יכול להשיג מטבעות על ידי בקשה. אני חושב שגם אני אפסיק לשחק.
שיחקתי שנים ותמיד אוהב את זה! אני יכול לשחק במצב לא מקוון, הם נותנים בונוסים נהדרים בחינם, הרבה חיים בחינם, הרבה אירועים יצירתיים וגרסאות חדשות, ומעולם לא התקשיתי לשחזר את החשבון שלי. גרפיקה נפלאה וסיפור או נושא קטן ומהנה עבור כל חלק בגן. אני לא יכול לבחור איזה מהמשחקים שלהם הוא האהוב עליי!
זה הולך ומחמיר ככל שאני משחק יותר! לוקח ימים לנצח אפילו את הרמות הקלות. ברגע שאתה נכנס לגלגול, רמת אתגר קופצת ואי אפשר לנצח אותם! חיפשתי בגוגל כמה רמות שנראה שיש להן מעט מאוד מהלכים לנצח, ובחיפוש שלרמות האלה, לפני 3 חודשים או יותר יש לפחות 10 מהלכים יותר ממה שיש להם עכשיו! פעם לא היה אכפת לי לשלם על כרטיס הזהב, אבל עכשיו אי אפשר להשלים בלי לשלם הון יותר רק כדי להתקדם ברמות! בור כסף!
וואו ממכר
זה לא באמת בוחרמם זת התיקון זה אותו דבר
משחק טוב, ממכר, ויכול להיות קשה. אני לא אוהב את זה כשאתה באתגר ולוח קשיח עולה, המאיצים לא מתנהגים כמו שצריך.
אני לוקח בחזרה כוכב כי אני תקוע באותה רמה כבר 4 ימים. רמה 2779. השתמשתי בכל התגברות הכוח, כל מה שאתה יכול לעשות כדי לעבור את הרמה הזו ושום דבר לא עובד. שיחקתי במשחק הזה לנצח וזה מעולם לא קרה לי. כל כך מתוסכל. מקווה שאוכל לעבור את זה ולשנות את הביקורת שלי בחזרה ל-5 כוכבים.
היו לי הרבה אתגרים עם המשחק הזה, אבל הצלחתי לעשות את זה הרבה, זה נהיה קשה לפעמים אבל אני אוהב את זה מאוד מאתגר, וכן אני מרגיש שאתה משתמש בהרבה כסף אז אתה צריך להפסיק לצפות מכולם להשתמש בכסף שלהם כל הזמן יש הרבה אנשים שלא יכולים כי אין להם במיוחד במהלך המגיפה הזו
אני תקוע ברמה 2860. נכנסתי ל-YouTube כדי לצפות בסרטון איך לנצח אותו. כשהסרטון התחיל הוא הראה 22 מהלכים. עם זאת, כשאני משחק יש לי רק 13. אני צריך לדעת איך לתקן את זה.
זה קנדירש רגיל
אני אוהב את המשחק וקצב איטי יותר שלו. זה כמעט נראה אמיתי.
לא מרוצה מהמשחק כרגע. נצברו למעלה מ-10,000 מטבעות זהב. אין לי מושג מה קרה אבל פתאום, יש רק 2,577 מטבעות. מה קרה ל-8,000 מטבעות?
ואני ס
לא כמו בפרסומת
Gardenscapes וואָס מיר וועלן זאָגן איר אין דעם אַרטיקל. צו סאַמערייז גאַרדענסקאַפּעס אפילו מער,
זה לא יתעדכן! ניסיתי כבר 3 ימים!! אני מניח שפשוט אסיר את ההתקנה ואמצא משחק אחר. מאוד מתסכל!